Помпа ръчна за течности

  • Помпа ръчна за течности

Помпа ръчна за течности

Производител:ALCA
Код на продукта:559 100
Наличност:В наличност
  • 14.30 лв.
  • 7.15 лв.
    Помпа за преливане на течности е практично и удобно устройство, предназначено за бърз и безопасен трансфер на различни видове течности от един контейнер към друг. Тя е особено полезна в домакинството, градината, автомобила, лодката или работилницата, където често се извършва преливане на течности, като бензин, дизел, масло, вода, антифриз и други.

Основни характеристики:
1. Ръчна експлоатация: Помпата работи на принципа на ръчната акция, което я прави изключително лесна за употреба. Няма нужда от електрическо захранване или батерии, което я прави удобна за използване навсякъде.

2. Устойчиви материали: Изработена е от висококачествени и устойчиви материали, които гарантират дълготрайна и надеждна употреба дори при изложение на течности с различни химически свойства.

3. Подходяща за различни видове течности: Помпата може да се използва за преливане на различни видове течности без опасност от разливане или разсипване.

4. Ергономичен дизайн: С удобна и лека конструкция, еднопосочната помпа предлага лесно и удобно пренасяне и употреба.

5. Прост монтаж: С лесно свързване към контейнерите, превключването между източник и приемник става моментално и без усилия.

6. Издръжливост и безопасност: Двупосочната помпа е проектирана със специално внимание към издръжливост и безопасност, за да предотврати разливане и навлизане на течностите в нежелани места.

7. Широк спектър на приложение: Подходяща е за използване в различни ситуации, като преливане на гориво, масло, вода, градински течности и други.

    С двупосочната помпа ръчка за преливане на течности, трансферът на различни материали става удобен и бърз процес. Тя представлява незаменим помощник за всеки домакин, градинар, автомобилист или работник, които имат нужда от ефективен и безопасен начин за прехвърляне на течности.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Помпа, ръчна, течности, автомобил, авто аксесоари,