За нас


КАС Трейд е фирма, която от 1993 год. до днес работи на българския пазар с автомобилни аксесоари и консумативи - внос от Германия. Основен вносител и дистрибутор сме на автомобилните крушки NARVA (дъщерна фирма на PHILIPS) и автоаксесоари ALCA и HEYNER, които са много добре познати и търсени, заради отлично качество и приемливи цени. Основен дистрибутор сме и на редица аксесоари от фирма V.E.KERN – Австрия/Inter-Union - Germany с марката UNITEC и автокозметика NIGRIN, една от водещите марки в Европа. Тези стоки от години успешно се продават във всички търговски вериги в България. От известно време предлагаме и части и аксесоари за велосипеди също внос от Германия с марка FISCHER.

 От 2015 год. предлагаме на пазара и автоаксесоари под нашата собствена марка „Аутопрайм“, които обаче се постарахме да бъдат с изключително добро качество, отговарящо на продаваните от нас до сега продукти от Германия. Собствения дизайн, който изработихме за тези продукти, също съответства на високите изисквания, които имаме към стоките, които предлагаме на нашите клиенти.

 В течение на годините ние успяхме да изградим много добри търговски отношения с веригите бензиностанции на Лукойл, Шел и Петрол (общо над 500 бензиностанции), в които успешно продаваме изброените марки продукти. Продаваме успешно нашите стоки и във веригата хипермаркети за дома и градината Практикер. Отделно от това разполагаме с търговски представители в Варна, Пловдив и София, които отговарят за пласирането на нашите стоки в съответните райони на страната.