NIGRIN Спрей за размразяване 400мл

  • NIGRIN Спрей за размразяване 400мл

NIGRIN Спрей за размразяване 400мл

Производител:NIGRIN
Код на продукта:74045
Наличност:В наличност
  • 9.90 лв.

NIGRIN Спреят за размразяване, с обем от 400 мл, представлява висококачествен продукт, изграден със запазена германска традиция за перфекционизъм и ефективност. Този спрей е разработен специално, за да ви помогне бързо и лесно да се справите със заледените повърхности на автомобилите си в студените зимни дни.

 

Формулата на NIGRIN Спреят за размразяване е проектирана да предлага моментално разтапяне на леда и снега върху стъклата, ускорявайки процеса на почистване. Също така, спреят е създаден с оглед на защитата на автомобилните повърхности, предлагайки безопасно и нежно размразяване без да поврежда стъклото, боята, гумените уплътнения.

 

Благодарение на компактния си размер и удобната опаковка, този спрей е лесен за съхранение в автомобила и представлява необходимия помощник за бързо и ефикасно решаване на проблемите, свързани със заледените повърхности по време на зимата. Неизменно с високо немско качество, NIGRIN Спреят за размразяване 400мл е надеждно и ефективно решение за вашите нужди при непредвидени зимни условия.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Зимни, аксесоари, Зимни аксесоари, NIGRIN, Спрей, за, размразяване, 400мл, NIGRIN Спрей за размразяване 400мл