Сгъваема кофа 10L

  • Сгъваема кофа 10L

Сгъваема кофа 10L

Производител:ALCA
Код на продукта:558 210
Наличност:В наличност
  • 40.00 лв.

    Сгъваемата кофа с обем от 10 литра е идеален аксесоар за всеки любител на къмпинг, автомобилни пътувания, каравани, кемпери и палатки. Този практичен продукт съчетава удобство и функционалност, предоставяйки ви лесен и удобен начин да съберете и пренесете вода или други течности по време на вашия престой на открито.


    Сгъваемата кофа е изработена от здрави и издръжливи материали, които я правят подходяща за използване в различни условия. Тя е лека и компактна, което я прави лесно преносима и удобна за съхранение. Със своя сгъваем дизайн, тя заема малко пространство и може да бъде поставена във вашия автомобил, караван или кемпер без усилие.


    Сгъваемата кофа е идеална за събиране на вода за пиене, измиване на съдове, къпане или други нужди по време на къмпинг приключенията ви. Нейният обем от 10 литра ви позволява да съберете достатъчно течност, без да се налага да търсите източник на вода далече от мястото си.


    Сгъваемата кофа е практичен и надежден помощник за всеки къмпингист или обичайник на приключенията на открито, осигурявайки ви удобство и комфорт по време на вашите пътувания и престои на природата.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Свързани продукти

Тагове: Сгъваема кофа, авто, автоаксесоари, коли,