NIGRIN Спрей за гумени уплътнения 300 мл

  • NIGRIN Спрей за гумени уплътнения 300 мл

NIGRIN Спрей за гумени уплътнения 300 мл

Производител:NIGRIN
Код на продукта:74056
Наличност:В наличност
  • 13.30 лв.

    Представяме ви NIGRIN Спрей за гумени уплътнения - идеалният продукт за грижа и поддръжка на гумени уплътнения на вашия автомобил! 


    С NIGRIN Спрея за гумени уплътнения вие получавате специално разработен продукт, който предпазва и освежава гумените уплътнения и други гумени части на автомобила ви. Той е създаден, за да поддържа гумата в отлично състояние и да предотвратява остаряването и напукването й.


    Спреят формира защитен слой върху гумата, който я предпазва от вредното въздействие на околната среда и UV лъчите на слънцето. Това помага да запазите гумените уплътнения в отлично състояние и да ги предпазите от избледняване и износване.


    С NIGRIN Спрея за гумени уплътнения вашият автомобил ще бъде защитен от проникването на влага и прах. Продуктът образува хидрофобен слой, който отблъсква водата и други замърсители, предпазвайки уплътненията от нежелани последствия като замръзване, залепване или дехидратация.


    Използването на NIGRIN Спрея за гумени уплътнения е лесно и удобно. Просто напръскайте продукта на гумените уплътнения и го разнесете равномерно с помощта на чиста кърпа или гъба. Продуктът ще бъде бързо абсорбиран, като оставя гумата със свеж и естествен вид.


    NIGRIN е водещ производител на автокозметика с дългогодишен опит и репутация за качество. Техният Спрей за гумени уплътнения е създаден със специално внимание към нуждите на автомобилните собственици и задоволява високите стандарти на немската индустрия за автомобилни продукти.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Зимни, аксесоари, Зимни аксесоари, NIGRIN, Спрей, за, гумени, уплътнения, 300, мл, NIGRIN Спрей за гумени уплътнения 300 мл