NIGRIN Препарат за текстилни тапицерии 300мл

  • NIGRIN Препарат за текстилни тапицерии 300мл

NIGRIN Препарат за текстилни тапицерии 300мл

Производител:NIGRIN
Код на продукта:72981
Наличност:В наличност
  • 9.20 лв.

    Изживейте безупречна чистота и свежест с NIGRIN Препарат за текстилни тапицерии от луксозната козметична серия за автомобили! 


    С NIGRIN Препарата за текстилни тапицерии, вие ще имате идеалното решение за почистване и поддръжка на тапицерията във вашето превозно средство. Този специално разработен продукт е създаден, за да прониква в дълбочина и да премахва петна, миризми и замърсявания от текстила.


    Препаратът е изключително лесен за употреба. Просто напръскайте малко количество върху тапицерията и с помощта на мека четка или гъба нежно разнесете продукта. След това отстранете излишъка с чиста кърпа. Ще забележите, че тапицерията ви ще възвърне своята свежест и чистота.


    NIGRIN Препаратът за текстилни тапицерии осигурява не само върхово почистване, но и свеж аромат. След употреба, вашият автомобил ще бъде изпълнен с приятен и освежаващ аромат, който ще създаде приятна атмосфера по време на пътуванията ви.


   NIGRIN Препаратът за текстилни тапицерии е създаден с високи стандарти на качество и ефективност, осигурявайки ви безупречно чиста и свежа тапицерия. Независимо дали става въпрос за седалки, килими или други текстилни повърхности, NIGRIN ще ви помогне

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Летни, аксесоари, Летни аксесоари, NIGRIN, Препарат, за, текстилни, тапицерии, 300мл, NIGRIN Препарат за текстилни тапицерии 300мл