NIGRIN Препарат за почистване на кожена тапицерия 300мл

  • NIGRIN Препарат за почистване на кожена тапицерия 300мл

NIGRIN Препарат за почистване на кожена тапицерия 300мл

Производител:NIGRIN
Код на продукта:73893
Наличност:В наличност
  • 18.80 лв.

NIGRIN Препарат за почистване на кожена тапицерия 300мл е изключително ефективен продукт от висококачествената козметична серия за автомобили на марката NIGRIN. Този специално разработен препарат предлага изключителна грижа и почистване за кожените тапицерии в автомобила.


С формулата си, базирана на специални активни съставки, NIGRIN Препаратът за почистване на кожена тапицерия прониква дълбоко в порите на кожата, премахващ ефективно замърсяванията, петна, мазнини и други замърсители. Той е разработен така, че да не наранява или уврежда нежната кожа и да запазва нейната естествена мекота и гладкост.


С помощта на NIGRIN Препарат за почистване на кожена тапицерия, вие можете лесно и бързо да възстановите красотата и чистотата на кожените седалки и други кожени повърхности в автомобила си. Продуктът е идеален за отстраняване на петна от напитки, храни, препарати и други обичайни замърсители, с които може да се сблъскате по време на употребата на автомобила.


NIGRIN Препаратът за почистване на кожена тапицерия се предлага в удобна опаковка от 300 мл, която е лесна за използване и съхранение. Продуктът има приятен аромат и не оставя неприятни следи след употреба. Пазете препарата от замръзване!


С NIGRIN Препарат за почистване на кожена тапицерия 300мл можете да се насладите на чиста, свежа и безупречно поддържана кожена тапицерия във вашия автомобил. Той предлага професионални резултати и грижа, за да задоволи изискванията на дори най-изисканите автомобилни ентусиасти.
Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Летни, аксесоари, Летни аксесоари, NIGRIN, Препарат, за, почистване, на, кожена, тапицерия, 300мл, NIGRIN Препарат за почистване на кожена тапицерия 300мл