NIGRIN Препарат за гумени уплътнения с гъбичка 75 мл.

  • NIGRIN Препарат за гумени уплътнения с гъбичка 75 мл.

NIGRIN Препарат за гумени уплътнения с гъбичка 75 мл.

Производител:NIGRIN
Код на продукта:74653
Наличност:В наличност
  • 6.60 лв.

    Представяме ви NIGRIN Препарат за гумени уплътнения с гъбичка 75 мл - перфектният продукт от луксозната немска серия за автокозметика, който осигурява освежаване и защита на гумените части на вашия автомобил, мотоциклет или лодка! 


    С NIGRIN Препарат за гумени уплътнения, вие ще поддържате гумените повърхности на автомобила в отлично състояние и ще ги предпазите от негативното въздействие на околната среда.

Този специално разработен продукт освежава и подхранва гумените уплътнения, предотвратявайки изсъхването, напукването и стареенето им.


    Препаратът за гумени уплътнения на NIGRIN е идеален за защита от вредните UV лъчи на слънцето. Те могат да причинят обезцветяване, изсъхване и напукване на гумата, което намалява живота й и външния й вид. С NIGRIN Препарат за гумени уплътнения, вашите гуми ще запазят свежестта и естетиката си, благодарение на защитата от UV лъчите.


    През зимата, продуктът изпълнява важна функция, като предотвратява замръзването и залепването на гумените уплътнения на вратите и багажника. Това ви осигурява лесно отваряне и затваряне на вратите, без да се налага да използвате сила или да се борите със замръзнали или залепнали уплътнения.


    С включената гъбичка за нанасяне, използването на продукта е лесно и удобно. Просто нанесете препарата върху гумените уплътнения и го разнесете равномерно с гъбичката. Това ще гарантира добра покриваемост и ефективност на продукта.


    Вярваме в качеството и надеждността на немските продукти от NIGRIN, номер едно на пазара!


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Зимни, аксесоари, Зимни аксесоари, NIGRIN, Препарат, за, гумени, уплътнения, гъбичка, мл., NIGRIN Препарат за гумени уплътнения с гъбичка 75 мл.