NIGRIN Кърпа за табло 2бр. комплект

  • NIGRIN Кърпа за табло 2бр. комплект

NIGRIN Кърпа за табло 2бр. комплект

Производител:NIGRIN
Код на продукта:71101
Наличност:В наличност
  • 6.30 лв.

На вниманието на всички автолюбители! Представяме ви NIGRIN Кърпа за табло - идеалният аксесоар за поддръжка на таблото на вашия автомобил! 


С NIGRIN Кърпа за табло вие ще постигнете безупречно чисто и свежо табло, което излъчва професионализъм и грижа за детайлите. Този комплект от два броя кърпи е създаден специално за почистване и поддръжка на всякакви табла и вътрешни повърхности на автомобила.


Кърпите за табло от NIGRIN са изработени от висококачествен материал, който е мек и нежен към повърхностите, но в същото време ефективно почиства и премахва замърсяванията и следите от прах и мазнина. Те са специално проектирани да осигурят лъскав завършек и да предпазват от избледняване и износване на таблото.


Кърпите за табло на NIGRIN имат отлична попиваемост, което означава, че лесно и бързо ще поглъщат влагата и препаратите, които използвате по време на почистването. Това гарантира, че повърхността на таблото остава суха и не оставя следи или петна.


С NIGRIN Кърпа за табло и препаратите на NIGRIN вие не само почиствате, но и предпазвате повърхността от вредни външни влияния. Таблото на автомобила ви ще бъде защитено от ултравиолетовите лъчи, които може да причинят избледняване и напукване на материала. Така че, да имате не само чисто, но и дълготрайно запазено табло.


NIGRIN Кърпите за табло е практичен и удобен комплект, който трябва да присъства във вашия автомобил. Перфектната грижа за вътрешността на автомобила ви сега е по-лесна от всякога

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Aвтокозметика, NIGRIN, Кърпа, за, табло, 2бр., комплект, NIGRIN Кърпа за табло 2бр. комплект