NIGRIN Контакт спрей 250 мл

  • NIGRIN Контакт спрей 250 мл

NIGRIN Контакт спрей 250 мл

Производител:NIGRIN
Код на продукта:74031
Наличност:В наличност
  • 15.70 лв.

    Представяме ви NIGRIN Контакт спреят - перфектният продукт за грижа и поддръжка на електрическата система на вашия автомобил! 


    С NIGRIN Контакт спрей вие получавате мощно средство, което предпазва и премахва проблеми, свързани с влагата в електрическата система на автомобила ви. Той е специално разработен, за да се грижи за ефективността и надеждността на електрическите контакти и проводници.


    Спреят образува защитен слой, който предпазва контактите от влагата и други неблагоприятни фактори. Това помага да се предотвратят корозията, окислението и евентуалните прекъсвания в електрическата система. Вашата автомобилна електрическа система ще бъде защитена и надеждна дори при влажни условия.


    NIGRIN Контакт спреят също така премахва влагата и окислители, които вече са се образували върху електрическите детайли. Той ги почиства и осигурява отлична проводимост на електрическия сигнал. Вашият автомобил ще има стабилна електрическа система, която работи оптимално и без смущения.


    Използването на NIGRIN Контакт спрей е лесно и удобно. Просто напръскайте продукта върху детайлите и проводниците, като осигурите равномерно покритие. След това можете да изчакате малко, за да се абсорбира и подейства спрея. Няма нужда от изплакване или изтриване. Продуктът осигурява дълготрайна защита и функционалност.


    NIGRIN е утвърдена марка в областта на автокозметиката с дългогодишен опит и високо качество на продуктите си. Нейната Контакт спрей формула съответства на най-високите стандар

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Зимни, аксесоари, Зимни аксесоари, NIGRIN, Контакт, спрей, 250, мл, NIGRIN Контакт спрей 250 мл