NIGRIN Гъба с гюдерия и микрофибър

  • NIGRIN Гъба с гюдерия и микрофибър

NIGRIN Гъба с гюдерия и микрофибър

Производител:NIGRIN
Код на продукта:73803
Наличност:В наличност
  • 4.60 лв.

    Добре дошли в света на безупречната грижа за вашия автомобил с NIGRIN Гъба с гюдерия и микрофибър! 

    Представяме ви най-новата иновация в автокозметиката от NIGRIN - Гъба с гюдерия и микрофибър, която ви позволява да почиствате, полирате и защитавате всякакви повърхности на автомобила с лекота и безупречност.

    Съчетавайки в себе си два качествени материала, тази гъба е перфектният инструмент за общото почистване и поддръжка на вашата кола. Гюдерията от естествена кожа на едната страна осигурява мекота и нежност при почистването, като същевременно запазва блясъка и цвета на боята. Микрофибърната половинка, от друга страна, е изключително попивна и ефективно отстранява прах, мазнини и замърсявания от таблото и други вътрешни повърхности.

    Гъбата с гюдерия и микрофибър е идеалният инструмент за полиране и защита на боята на вашия автомобил. С нежната микрофиръна страна можете да нанасяте полироли и вакса, които ще предпазят боята от увреждания и ще й придадат впечатляващ блясък. 

    Използването на гъбата с гюдерия и микрофибър е много лесно и удобно. Просто я навлажнете с вода или подходящ почистващ препарат и започнете да почиствате или полирате желаните повърхности на автомобила. Гъбата е устойчива и издръжлива, което ви позволява да я използвате многократно без загуба на качество и ефективност.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Aвтокозметика, NIGRIN, Гъба, гюдерия, микрофибър, NIGRIN Гъба с гюдерия и микрофибър