NIGRIN Лятна течността за чистачки концентрат 1:100 - 250 мл

  • NIGRIN Лятна течността за чистачки концентрат 1:100 - 250 мл

NIGRIN Лятна течността за чистачки концентрат 1:100 - 250 мл

Производител:KERN
Код на продукта:74131
Наличност:В наличност
  • 9.10 лв.

    Представяме ви NIGRIN Лятна течността за чистачки концентрат с високо качество! 


    С NIGRIN Лятна течността за чистачки концентрат, вие получавате надеждна и ефективна грижа за чистотата на предното стъкло на вашия автомобил през летните месеци. Този изключителен продукт е разработен, за да осигури безупречно почистване и ясна видимост при шофиране.


    Неговата специална формула е предназначена да отстранява замърсявания, насекоми, прах и други замърсители, които може да се натрупат върху стъклото по време на летния сезон. NIGRIN Течността за чистачки е създадена, за да ви осигури ясна и безопасна видимост дори при интензивна слънчева светлина, оставяйки приятен и свеж аромат след себе си.


    Употребата на NIGRIN Лятна течността за чистачки  концентрат е изключително лесна. Просто разредете концентрата с вода според препоръките на опаковката и го налейте в резервоара на чистачките на автомобила си. При работа на чистачките, течността ще бъде равномерно разпределена върху стъклото, осигурявайки бързо и ефективно почистване.


    NIGRIN е известна марка, която вярва в високото качество на своите продукти. Техният летен концентрат за чистачки е създаден със специално внимание към детайлите и върховите стандарти на автокозметиката. С NIGRIN, можете да бъдете уверени, че получавате продукт от надежден и качествен бранд.


    С NIGRIN Лятна течността за чистачки  концентрат, вашият автомобил ще бъде подготвен за безопасни и комфортни пътувания през летния сезон. Осигурете си ясна и чиста видимост с NIGRIN!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Летни, аксесоари, Летни аксесоари, NIGRIN, Лятна, течността, за, чистачки, концентрат, 1:100, 250, мл, NIGRIN Лятна течността за чистачки концентрат 1:100 - 250 мл