Спрей за климатик 400мл, Feral

  • Спрей за климатик 400мл, Feral

Спрей за климатик 400мл, Feral

Производител:Feral
Код на продукта:18434
Наличност:В наличност
  • 12.70 лв.

Страхотен почистващ спрей за климатика на вашия автомобил. Предотвратява образуването на мухъл, бактерии и миризма, като същевременно оставя приятна миризма.


Feral спрей за почистване на климатици е продукт с уникална формула, който почиства климатиците на автомобилите. Почиства мухъл и бактерии бързо и сигурно. Предотвратява развитието на неприятни миризми във вътрешността на автомобила. Осигурява дълготрайна защита от микроорганизми. Съвместим е с други материали.


УКАЗАНИЯ:


A) Изключете захранването на климатика и вентилаторната система. Поставете въздушната дюза на спрея в дренажната тръба за кондензат / отвора за всмукване на въздух и напръскайте приблизително половината от съдържанието на бутилката (около 30 секунди). Препоръчваме използването на предпазни ръкавици, очила и защитно облекло.


B) Изключете захранването на климатика и вентилаторната система. Поставете въздушната дюза на спрея в главните въздушни компресори на автомобила. Напръскайте почистващото средство вътре в компресора. Въздушните компресори и вентилационните тръби ще се почистят, лошите миризми ще се изпарят и миризмата в колата ще бъде приятна.


ВНИМАНИЕ: Задължително е винаги да следвате инструкциите на производителя относно почистването на климатика. Препоръчваме почистване на цялата климатична система поне веднъж годишно.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Страхотен почистващ спрей, климатика, автомобил, предотвратява, мухъл, бактерии, миризма, уникална формула, почиства, бързо, сигурно, развитие, неприятни миризми, защита, микроорганизми, съвместим, указания, изключете захранването, вентилаторна система, въздушна дюза, спрей, дренажна тръба, кондензат, отвор, всмукване на въздух, половината, съдържание, бутилка, предпазни ръкавици, очила, защитно облекло, главни въздушни компресори, вентилационни тръби, лоша миризма, приятна миризма.