NIGRIN Спрей за спукани гуми 500мл

  • NIGRIN Спрей за спукани гуми 500мл

NIGRIN Спрей за спукани гуми 500мл

Производител:NIGRIN
Код на продукта:74074
Наличност:В наличност
  • 22.00 лв.

    Представяме ви най-новия модерен артикул от козметичната луксозна серия на Nigrin - Спрей за спукани гуми. Със своето немско качество и иновативна формула, този продукт е идеалният партньор за вашия автомобил.

    Новата формула на Nigrin спрея е специално създадена, за да възстанови спукани гуми, осигурявайки ви максимална сигурност на пътя. Неговите активни съставки проникват дълбоко в гумата и се свързват с вътрешната структура, възстановявайки я веднага.

    Спреят е бърз и лесен за употреба - впръскайте спрея през винтила в гумата докато възстанови първоначалния си обем. (*При по-големи спадания ще се наложи да донапомпате гумата) За секунди спуканата гума се възстановява и може да карате с до 50км/ч, до първия сервиз. Помага при до 3мм отвор на разкъсване!

    Става дума за немско качество! Nigrin е известна марка с години на опит в автомобилната индустрия. Неговите продукти са създадени, за да задоволят най-високите стандарти и изисквания. Спреят за спукани гуми не е изключение - всяка капка е внимателно проектирана, за да осигури максимална ефективност и надеждност.

    Защо да се доверите на нещо по-малко, когато става въпрос за безопасността и надеждността на вашия автомобил?

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Спрей, за спукани гуми, автомобил, кола, козметика за кола, козметика за автомобили, Nigrin