Протектор за кожа 400мл, Feral

  • Протектор за кожа 400мл, Feral

Протектор за кожа 400мл, Feral

Производител:Feral
Код на продукта:18454
Наличност:В наличност
  • 9.10 лв.

За вашите кожени повърхности, кожени седалки и калъфи, нашият кожен защитник е идеален продукт. Докато използвате защитното средство за кожа Feral, вие ще запазите кожата си като чисто нова.


Протекторът за кожа е уникален продукт, с кремообразна текстура, който почиства, предпазва и запазва всички кожени повърхности. Продуктът почиства кожата в дълбочина, за да възстанови естествения й вид и еластичност, което води до удължаване на живота й. Продуктът съдържа естествен восък, който предпазва от увреждане, причинено от слънцето. Можете да го използвате върху всички кожени повърхности за защита и запазване.


Подходящ е за:


Кожени седалки

Автомобилен салон

Кожени чанти и обувки

Мебели

Още кожени изделия


НАПРАВЛЕНИЯ

Почистете кожената повърхност с чиста влажна кърпа, като премахнете мръсотията. След това разклатете добре бутилката и добавете подходящо количество от продукта върху чиста, суха и мека кърпа. Втрийте в повърхността с кръгови движения и след това полирайте с чиста, суха кърпа, за да отстраните излишния продукт и да получите блестящ резултат. Забележка: за първи път го използвайте върху малка, незабележима област. Не използвайте върху велурена кожа.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Кожен защитник, Кожени повърхности, Кожени седалки, Кожени калъфи, Запазване на кожата, Leather Protectant, Кремообразна текстура, Почистване на кожата, Предпазване на кожата, Запазване на кожата, Естествен восък, Защита от увреждане от слънцето, Кожени чанти, Кожени обувки, Мебели,