Пяна за гуми 400мл, Feral

  • Пяна за гуми 400мл, Feral

Пяна за гуми 400мл, Feral

Производител:Feral
Код на продукта:18402
Наличност:В наличност
  • 10.00 лв.

Едно движение е достатъчно, за да премахнете мръсотията от вашите гуми. Пяната за гуми Feral също почиства, защитава и бляска вашите гуми.


Пяната за гуми Feral е продукт с уникална формула, който блести, подобрява и защитава автомобилните гуми и всички гумени части (автомобилни стелки, гумени защити и др.). Само едно движение е достатъчно, за да блеснат и предпазят гумите. Няколко минути са достатъчни, за да го оставите да изсъхне и да имате много блестящ резултат, който не се нуждае от избърсване или изплакване.


Благоприятен е за метални части на автомобила, като: джанти, капаци и каросерии.


Инструкции за употреба


Измийте гумите си, като премахнете мръсотията и калта. След това разклатете бутилката и напръскайте върху суха гума, оставете за няколко минути, за да подейства. Не мийте и не бършете гумата. За най-добри резултати използвайте шампоан Feral за почистване на вашия автомобил.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: едно движение, премахнете мръсотията, гуми, пяна за гуми, Feral, почиства, защитава, блести, уникална формула, автомобилни гуми, гумени части, автомобилни стелки, гумени защити, изсъхне, благоприятен, метални части, джанти, капаци, каросерии, инструкции за употреба, измийте гумите, премахнете мръсотията, калта, разклатете бутилката, напръскайте, суха гума, няколко минути, подейства, не мийте, не бършете гумата, шампоан Feral.