NIGRIN Течна грес MoS2 графит 250 мл

  • NIGRIN Течна грес MoS2 графит 250 мл

NIGRIN Течна грес MoS2 графит 250 мл

Производител:NIGRIN
Код на продукта:74194
Наличност:В наличност
  • 10.00 лв.

    NIGRIN Течна грес MoS2 графит е висококачествен смазващ препарат, предлагащ перфектно смазване на триещи се части. Това е тип течна графитна грес, която осигурява надеждна защита и подобрено функциониране на механизмите.


    Този продукт е създаден с уникална формула, обогатена с MoS2 (молибденов дисулфид) и графит, които съчетават своите свойства за да осигурят ефективно смазване. MoS2 е известен със своите превъзходни смазващи свойства, които намаляват триенето и износването на частите. Графитът, от своя страна, осигурява допълнителна защита и гладкост на повърхността.


    Течната грес MoS2 графит на NIGRIN предлага дълготрайно действие и издръжливост на високи температури до 250 °C. Това го прави идеален за използване в механизми, които се нагряват значително по време на работа, като двигатели, съединители и лагери. Продуктът запазва своите смазващи свойства и при високи натоварвания и в условия на високи температури.


    С NIGRIN Течна грес MoS2 графит можете да бъдете уверени в надеждна защита и плавно функциониране на вашите механизми. Неговата формула осигурява намалено триене, повишена износоустойчивост и устойчивост на високи температури, което гарантира оптимална работа и по-дълъг живот на вашия оборудван машинен парк.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Aвтокозметика, NIGRIN, Течна, грес, MoS2, графит, 250, мл, NIGRIN Течна грес MoS2 графит 250 мл