NIGRIN Препарат против теч в охладителната система 250 мл

  • NIGRIN Препарат против теч в охладителната система 250 мл

NIGRIN Препарат против теч в охладителната система 250 мл

Производител:NIGRIN
Код на продукта:74178
Наличност:В наличност
  • 10.00 лв.

    NIGRIN Препарат против теч в охладителната система е специално разработен продукт, предназначен за предотвратяване и ремонт на течове в охладителната система на автомобила. 


    Този продукт предлага ефективна защита и помага да се предотвратят течове на антифриза или охладителна течност от системата. Неговата специална формула прониква в участъците с повреди, като запечатва и предотвратява загуба на течност.


    NIGRIN Препарат против теч в охладителната система е лесен за използване. Просто добавете необходимото количество от продукта в охладителната система на автомобила, съобразено с инструкциите на опаковката. Препаратът ще се разпредели в системата и ще създаде защитен слой, който помага да се запечата и предотврати повредата.


    Този продукт е създаден да осигури дълготрайно решение на проблемите с течове в охладителната система. След приложението, NIGRIN Препаратът против теч обикновено запазва своето действие за продължителен период от време, като предотвратява бъдещи течове и поддържа системата работеща оптимално.


    Безопасността и надеждността са важни характеристики на NIGRIN Препарат против теч в охладителната система. Той е разработен с висококачествени съставки, които не влияят на работата на другите компоненти в системата и не причиняват корозия или други вредни последици. Продуктът е съвместим с различни видове антифризи и охладителни течности, което го прави подходящ за различни марки и модели автомобили.


    С NIGRIN Препарат против теч в охладителната система можете да се насладите на безпроблемно пътуване без опасност от течове или загуба на охлаждаща течност. Този продукт осигурява надеждна защита и помага да се поддържа работата на охладителната система

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Зимни, аксесоари, Зимни аксесоари, NIGRIN, Препарат, против, теч, охладителната, система, 250, мл, NIGRIN Препарат против теч в охладителната система 250 мл