NIGRIN Гюдерия от естествена еленска кожа

  • NIGRIN Гюдерия от естествена еленска кожа

NIGRIN Гюдерия от естествена еленска кожа

Производител:NIGRIN
Код на продукта:74127
Наличност:В наличност
  • 19.40 лв.

    Добавете стил и функционалност към вашето автомобилно почистване с NIGRIN Гюдерия от естествена еленска кожа! 


    Представяме ви най-новата луксозна козметична серия за автокозметика от NIGRIN. С това немско качество и изискан дизайн, тази гюдерия е идеалният инструмент     фино почистване на салона на вашия автомобил.


    Гюдерията от естествена еленска кожа на NIGRIN е създадена, за да предложи върховно качество и функционалност. Тя е изработена от висококачествена естествена кожа, която е мека на допир и изключително нежна към повърхностите на автомобила. Това осигурява перфектно подсушаване, след измиване и безупречно фино почистване.


    С гюдерията от естествена еленска кожа на NIGRIN можете бързо и с лекота да подсушите своя автомобил след измиване. Нейната силна попивателна способност улеснява примахването на водните капки и влажността върху лака, след като основно сте измили своята кола с шампоаните на NIGRIN. Така вие ще постигнете професионални резултати в домашни условия.


    Освен със своите попиващи функции, гюдерията от естествена еленска кожа може също да се използва за фино почистване на автомобила. Тя е перфектната помощничка за отстраняване на прах, отпечатъци или мазнина от вътрешните и външните повърхности на автомобила. С нежните си влакна гюдерията предлага безупречна чистота и блясък без да нанася никакви драскотини.


    NIGRIN е марка, на която можете да се доверите, когато става въпрос за немско качество и надеждност. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Aвтокозметика, NIGRIN, Гюдерия, от, естествена, еленска, кожа, NIGRIN Гюдерия от естествена еленска кожа