Крачна помпа лукс HEYNER

  • Крачна помпа лукс HEYNER

Крачна помпа лукс HEYNER

Производител:ALCA
Код на продукта:215 000
Наличност:В наличност
  • 75.70 лв.
  • 37.85 лв.

   -50% намаление - Поради транспортни дефекти по опаковката


 Крачната помпа лукс HEYNER е представител на висококачествените продукти на марката HEYNER, известна със своите надеждни и иновативни автомобилни аксесоари. Тази помпа е неизменен помощник при пътувания и ежедневни нужди, осигурявайки възможността за лесно и бързо напомпване на гумите на вашите превозни средства, велосипеди, спортни топки и дори надуваеми матраци.


    Със своята мощност от 7 бара налягане, Крачната помпа лукс HEYNER се справя с лекота с всяка гума, независимо от размера и типа ѝ. Такава висока стойност на налягането позволява бързо да достигнете правилното налягане и да гарантирате оптималната устойчивост и сцепление на гумите на автомобила с възможно най-малко усилия.


    Конструкцията на тази помпа е изключително здрава и стабилна. Специално изработеният мощен цилиндър и рамата от висококачествена стомана осигуряват издръжливост на интензивно използване и натоварване. Тя е проектирана да се справя с изискванията на професионални шофьори, спортисти и любители на велосипедите, които се нуждаят от надежден и ефикасен инструмент за напомпване на гумите.


    Една от най-полезните характеристики е удълженият маркуч с дължина 60 см. Това позволява лесно да достигате до всички гуми, включително тези, които са трудно достъпни, като резервната гума или гумите на трафика. Такъв дизайн на маркуча добавя допълнително удобство и гъвкавост при помпане, без да е необходимо да местите цялата помпа по време на работа.


    С мултифункционалния накрайник на Крачната помпа лукс HEYNER, можете да се адаптирате към различни типове гуми и предмети за напомпване. От автомобилни гуми до велосипедни гуми със стандартни или френски вентили, както и спортни топки и надуваеми матраци, тази помпа покрива разнообразни нужди.


    Важно е да отбележим, че Крачната помпа лукс HEYNER е снабдена с висококачествен манометър, който е изключително точен и прецизен. Това ви дава възможността да следите и контролирате налягането в гумите, което е от съществено значение за оптималната безопасност и ефективност на превозното средство.


    В заключение, Крачната помпа лукс HEYNER е надежден, лесен за използване и многофункционален инструмент, който е идеален спътник за всеки автомобилист, велосипедист, спортист или пътешественик. С нея може да бъдете сигурни, че гумите на вашите превозни средства ще бъдат винаги в оптимално състояние, готови да ви осигурят комфортно и безопасно пътуване.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Крачна помпа, Помпа за гуми, Напомпване на гуми, Автомобилна помпа, Велосипедна помпа, 7 бара налягане, Мощен цилиндър, Здрава рама от стомана, Удължен маркуч, Мултифункционален накрайник, Манометър, Налягане на гумите, Лекота при употреба, Стабилна конструкция, Надежден помпа, Производител HEYNER, Автомобилни аксесоари, Подходящ за френски вентили, Спортни топки, Качествен продукт