Bluetooth слушалки JBL Wave 200 TWS Earphones - Черни

  • Bluetooth слушалки JBL Wave 200 TWS Earphones - Черни

Bluetooth слушалки JBL Wave 200 TWS Earphones - Черни

Код на продукта:38820
Наличност:В наличност
  • 149.90 лв.

    Слушалки JBL Wave 200TWS Подарете си удобно слушане на музика, докато спортувате или си почивате.

    Слушалки с елегантен дизайн предлагат отлично звуково изживяване. Слушалките с технология Deep Bass се отличават с висококачествен чист звук със силен и дълбок бас. Те предлагат честотен диапазон от 20 Hz до 20 kHz и техният импеданс е 16 ома. Звукът се осигурява от 8 мм звукови преобразуватели.

    Слушалките са предназначени за висококачествено слушане на музика, не само на път, по време на спорт, но и по време на нормални ежедневни дейности. Ергономичната форма на тапите пасва добре на ушите, перлите са леки и устойчиви на пръски вода или пот в ниво IPX2. В опаковката има 3 размера силиконови приставки, така че всеки може да избере своят размер. JBL Wave осигурява слушане до 20 часа, включително енергията от кутията за зареждане.

    С двойна връзка можете да използвате и двете слушалки едновременно или всяка поотделно, като по този начин пестите батерия. Благодарение на вградения микрофон можете лесно да провеждате разговори със свободни ръце или да комуникирате с вашия гласов асистент.

Характеристики:

- Bluetooth v5.0

- диаметър на трансдюсера 8 mm

- вграден микрофон

- IPX2 степен на защита

- USB-C конектор за зареждане

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: слушалки JBL Wave 200TWS, елегантен дизайн, звук с технология Deep Bass, честотен диапазон, импеданс, звукови преобразуватели, висококачествено слушане, ергономична форма, устойчиви на вода, устойчиви на пот, IPX2, силиконови приставки, живот на батерията, кутия за зареждане, двойна връзка, вграден микрофон, Bluetooth v5.0, USB-C конектор,