Bluetooth слушалки JBL T110BT In Ear Bluetooth Headset - Черни

  • Bluetooth слушалки JBL T110BT In Ear Bluetooth Headset - Черни

Bluetooth слушалки JBL T110BT In Ear Bluetooth Headset - Черни

Код на продукта:39618
Наличност:В наличност
  • 79.90 лв.
    JBL чист бас звук

    Повече от 70 години JBL създава прецизния, впечатляващ звук, който се среща в големи зали по целия свят. Тези слушалки възпроизвеждат същия звук на JBL, изкарвайки бас, който е едновременно дълбок и мощен.

    6-часов живот на батерията/Презарежда се за 2 часа

    Вградената батерия с микро USB зареждане осигурява 6 часа време за игра, с бързо презареждане само за 2 часа.

    Управление на магнитен кабел

    Гарантира, че слушалките остават удобно защитени и без заплитане около врата ви, когато не ги използвате.

    3-бутонно дистанционно с микрофон

    Насладете се на безжични разговори и управлявайте музиката си със свободни ръце.

    Отличаващи се с JBL Pure Bass Sound, слушалките JBL T110BT предлагат безжично решение за ежедневна употреба заедно с възможността да правите или приемате разговори със свободни ръце и 6 часа живот на батерията. Представете си слушалки, които се зареждат бързо за 2 часа, предлагат се в 6 отличителни цвята, имат плосък кабел без оплитане и са достатъчно леки, за да ги носите удобно часове наред. И когато комбинирате магнити, които гарантират, че слушалките не висят, когато не се използват, незаплитащия се кабел и комфорта на ергономичните накрайници за уши и дизайна на лентата за врат, е лесно да видите как слушалките JBL T110BT могат да станат съществена част от вашият ежедневен живот, обичащ музиката.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: JBL, чист бас звук, 70 години, прецизен звук, големи зали, слушалки, вградена батерия, микро USB зареждане, 6-часов живот на батерията, бързо презареждане, управление на магнитен кабел, 3-бутонно дистанционно, микрофон, JBL Pure Bass Sound, безжично решение, разговори със свободни ръце, 6 отличителни цвята, плосък кабел, леки, комфорт, ергономични накрайници за уши, дизайн на лента за врат,