Bluetooth слушалки JBL Endurance Run Bluetooth Headset - Черни

  • Bluetooth слушалки JBL Endurance Run Bluetooth Headset - Черни

Bluetooth слушалки JBL Endurance Run Bluetooth Headset - Черни

Код на продукта:39828
Наличност:В наличност
  • 99.90 лв.
Приятно усещане при носене и сигурно прилягане по всяко време
Резултатът е важен: И ако имате перфектните слушалки, няма нищо между вас и вашата тренировка. Чрез безжичното поточно предаване JBL Endurance RUNBT ви дава необходимата мотивация да стигнете до границите си с мощен JBL звук. Дизайнът FlipHook™ ви позволява да изберете дали искате да носите слушалките в или зад ухото си. Удобната комбинация от тапи за уши FlexSoft™ и технология Twistlock™ гарантира, че тези слушалки няма да причинят болка или да изпаднат. Благодарение на класификацията IPX5, устойчива на пот, слушалките JBL Endurance RUNBT са лесни за носене .  В допълнение към времето за възпроизвеждане от шест часа, JBL Endurance RUNBT има вграден микрофон и дистанционно управление за контрол на звука със свободни ръце и приемане на повикване. Благодарение на магнитните тапи за уши вашият Endurance RUNBT остава надеждно на врата ви, когато не се нуждаете от него. Приятна тренировка!

    Fliphook™
Гъвкавият двоен дизайн ви позволява да носите слушалките в или зад ушите си.

    Приятно усещане при носене Без изпадане.
Технологиите Twistlock™ и FlexSoft™ правят тези слушалки леки и ергономични, за да осигурят сигурно прилягане и стабилност по време на всяка тренировка.

    Устойчив на изпотяване
Проектиран да издържи вашата тренировъчна програма на закрито или на открито при всякакви метеорологични условия.

    Време за безжично възпроизвеждане от шест часа
Bluetooth® ви позволява да предавате поточно висококачествена музика, без да се притеснявате за досадни кабели, докато тренирате.

    Обаждане със свободни ръце
Вграденото дистанционно управление с един бутон и микрофон ви позволява да провеждате телефонни разговори, без да използвате ръцете си, за да можете да се концентрирате върху тренировката си. Двукратното натискане на бутона активира Google Now или Siri.

    Магнитни тапи за уши
Магнитните тапи за уши осигуряват лесно боравене с кабела, когато слушалките не се използват.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Fliphook™, приятно усещане, сигурно прилягане, Twistlock™, FlexSoft™, устойчив на пот, безжично възпроизвеждане, шест часа, Bluetooth®, обаждане със свободни ръце, микрофон, магнитни тапи за уши, изпадане, устойчив на изпотяване, метеорологични условия,