Bluetooth слушалки Hoco EW03 Original series true wireless BT headset - Бели

  • Bluetooth слушалки Hoco EW03 Original series true wireless BT headset - Бели

Bluetooth слушалки Hoco EW03 Original series true wireless BT headset - Бели

Код на продукта:37220
Наличност:В наличност
  • 69.90 лв.

    Модерните слушалки на HOCO представляват иновативно решение за хора, които са в постоянно движение и имат специални нужди в ежедневието си. Снабдени с технологията TWS (True Wireless Stereo), тези слушалки ви позволяват да свържете две слушалки без кабелна връзка. Това означава, че няма проводи, които да ви ограничават и да ви създават неудобство при използване.


    Преносимият калъф, който е включен в комплекта, предоставя безопасен начин за зареждане и съхранение на слушалките. Той е компактен и удобен за съхранение в чанта, раница или джоб, осигурявайки ви лесен достъп до слушалките по всяко време. Така можете да ги носите навсякъде със себе си, готови да се насладите на музика или да провеждате безжични разговори винаги, когато искате.


    Тези слушалки са идеалният инструмент за заети и енергични хора, които ценят комфорта и свободата на безжичната технология. Съвместими със смартфони, компютри, лаптопи, таблети и други устройства, поддържащи Bluetooth, те ви осигуряват свобода на движение без да пропускате важни повиквания или да се откъсвате от любимата си музика.


    Микрофонът, вграден в слушалките, е проектиран да намалява околния шум, осигурявайки ясни и разбираеми разговори. Това е особено полезно, когато се намирате на шумно място или обаждането ви се състои в движещ се автомобил или на открито.


    Продължителността на разговорите със слушалките, напълно заредени, е около 4 часа, в зависимост от свързаното устройство и нивото на силата на звука. Тази издръжливост ви осигурява достатъчно време, за да

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Модерни слушалки, HOCO, TWS, True Wireless Stereo, безжични слушалки, преносим калъф, зареждане, съхранение, специални нужди, енергични хора, Bluetooth, съвместимост, Android, iOS, микрофон, шум, продължителност на батерията,