Bluetooth слушалки - AirBeat Pro ANC TWS Headset - Черни

  • Bluetooth слушалки - AirBeat Pro ANC TWS Headset - Черни

Bluetooth слушалки - AirBeat Pro ANC TWS Headset - Черни

Код на продукта:40751
Наличност:В наличност
  • 99.90 лв.

    Bluetooth слушалките, които предлагаме, са невероятно вълнуващи, като са оборудвани с няколко ключови функции, които ще ви накарат да се впуснете в света на музиката напълно. Най-важното от тях е възможността за активно шумопотискане (ANC) и изключително дълбок бас, което ще ви позволи да се потопите в богатия звуков спектър с кристална яснота и впечатляващи детайли.


    Освен това, слушалките предлагат и функция за прозрачен режим, която ви позволява да чувате околните звуци, без да се налага да ги сваляте. Това е изключително полезно, когато се намирате в обществени места или когато искате да бъдете наясно с околната обстановка, без да прекъсвате поточната си музикална наслада.


    Слушалките са съвместими с Bluetooth 5.3, който осигурява отлично качество на безжичната връзка и ниска консумация на енергия. Това означава, че можете да се наслаждавате на безпроблемно свързване с вашия устройство и продължителни часове на слушане без прекъсвания.


    Те са изключително леки - само 4,5 грама за всяка слушалка и 39,5 грама за компактната кутия за зареждане. Това ги прави много удобни за дълги тренировки или активни дейности, като вие можете да се фокусирате върху своите цели, без да усещате натоварване или неудобство.


    Когато става въпрос за батерията, слушалките предлагат до 8 часа живот на едно зареждане. Ако имате нужда от бързо зареждане, можете да използвате USBC кутията за зареждане, която ви позволява да получите 1 час употреба само след 15-минутно зареждане. Това е изключително удобно, когато ви се иска да използвате слушалките бързо и да не губите време на чакане.


    С Bluetooth слушалките, които ви предлагаме, ще получите вълнуващо аудио изживяване, комбинирано със съвременен дизайн и впечатляващи функции. Те са идеалният спътник за вашата музика и активен начин на живот.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Свързани продукти

Тагове: Bluetooth слушалки, активно шумопотискане, ANC, дълбок бас, прозрачен режим, Bluetooth 5.3, ниска консумация на енергия, леки слушалки, компактна кутия за зареждане, дълъг живот на батерията, бързо зареждане, безжични слушалки, качествен звук,